Massagepraktijk Huna

Holistic Pulsing met Reiki
massage

Informatie

Holistic pulsing met reiki massage

De kracht van zachtheid...

Holistic Pulsing is een bijzondere behandeltechniek die het lichaam zachtjes wiegt en strekt in een ritmisch tempo. Het nodigt het lichaam uit om diepe spanningen los te laten en werkt op meerdere lagen van ons energetisch lichaam

Door het ritmisch heen en weer bewegen van het lichaam, geef je het lichaam zelf de kans om blokkades te voelen en los te laten. Doordat er niet geforceerd wordt kom je vanzelf in een staat van overgave en bewustwording.

Pulsen geeft vaak een gevoel van koestering en geborgenheid. Holistic Pulsing kan ondersteunend zijn bij onder andere het onthaasten van je leven, bij vermoeidheid, stress en spanning, bij fysieke klachten, trauma’s en bij zwangerschap.

Bij holistic pulsing lig je gekleed op tafel en door holistic pulsing te combineren met reiki kan het effect worden versterkt zonder weerstand op te roepen.

Reiki

Wat is Reiki?

Reiki is een vorm van alternatieve therapie die aan het begin van de 20e eeuw is ontstaan in Japan. Het woord “Reiki” wordt vaak vertaald als “universele levensenergie” of “spirituele energie”. Het is gebaseerd op het concept dat er een universele levenskrachtenergie is die door alle levende dingen stroomt, en door deze energie te kanaliseren en te sturen, kan ik als reiki master genezing, ontspanning en algemeen welzijn bevorderen.

Reiki werkt als de zachte stroom van liefde die het natuurlijke vermogen van het lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen. De eigenlijke behandeling bestaat uit rustige handoplegging.

Door levensenergie te laten stromen helpt reiki blokkades weg te nemen en boost het het zelf herstellend vermogen van je lichaam. Als je energie niet goed meer stroomt, kunnen er blokkades ontstaan op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Dit kan klachten geven op die verschillende niveaus en door de verschillende handopleggingen kan gestagneerde energie weer doorstromen en een teveel aan energie afgevoerd worden. Vaak volg ik de verschillende chakra’s als basis, maar andere handopleggingen zijn ook mogelijk, mocht dat nodig zijn.

Voordelen van holistic pulsing zijn oa :

Ons lichaam bestaat ca. 70-80% uit water. Het is belangrijk dat dit kan stromen. Door opgebouwde spanningen kunnen blokkades ontstaan in deze stroming, vergelijkbaar met een stapel stenen in een rivier. Holistic Pulsing herstelt deze blokkades waardoor het water beter kan stromen, organen beter functioneren en klachten vrij zijn om te mogen verdwijnen.

Zelfs de lichaamsritmes van het hart, ademhaling, lymfestelsel, spijsvertering en de spieren worden positief beïnvloed door Holistic Pulsing. Doordat er geen weerstand wordt opgeroepen kan de pulsbeweging overal ongestoord zijn werk doen. Waar geen druk wordt uit geoefend wordt ook geen verzet opgeroepen. De kracht van Holistisch pulsen is deze zachtheid! Omdat er bij deze massagevorm niets wordt geforceerd, is er ook geen noodzaak om weerstand te bieden, zodat de weg vrij is voor de genezende invloed om diep door te dringen.

Ervaar de kracht van zachtheid.

Holistic pulsing met reiki massage

Meer informatie

Holistic Pulsing wordt bij vrijwel iedereen toegepast. Je ligt gekleed op tafel. Het is wel fijn om gemakkelijke kleding aan te trekken. Eventueel kun je nog onder een dekentje liggen. De behandeling zal nergens pijnlijk zijn.

Holistic Pulsing is een op zich zelf staande behandelmethode en wordt ook wel gecombineerd met andere soort massages en met reiki

Drinken is belangrijk na een sessie, zodat de afvoer optimaal geactiveerd wordt.

De helende werking van Holistic Pulsing houdt niet op als er gestopt wordt met pulsen, de stroming wordt dan vaak zelfs intenser gevoeld. Het is dan ook belangrijk om na een sessie de tijd te nemen om te blijven liggen om na te voelen. Sommige mensen voelen de nawerking nog enkele dagen.

Al gelden er voor holistic pulsing veel minder contra indicaties, neem bij twijfel altijd even contact op.

Afspraken

Boek een Holistic Pulsing met Reiki massage!

Je mag me ook altijd whatsappen, bellen of een pm sturen voor meer informatie of om een afspraak te maken.